Колко $ излезе ТРВ-то? И само носачи ли сменя или с биалетки и накрайници?
П.с. айбах пружините не променят твърдоста.... и ако боядисаш огледалата в цвета на купето ще седят много яко :)
Printable View
Разглобихме всичко на подемника и почнахме да пишем в тефтера:
Два горни носача.
Две биалетки.
Два тампона на стабилизиращата щанга.
Един тампон на долен носач.
Общо 250 лева, горните и биалетките са ТРВ.
Долните носачи са оригиналните и са здрави, което ме навежда на мисълта че километрите са реални.
И съединител като сменях заради помпата и той не беше износен...
Кормилните накрайници и те са здрави, от миналата година си возя един чисто нов в багажника заради грешна диагноза...
Браво за колата, колега. Вади стойка.. :respect:
Mерси колега :)
само едни 16ки и трябват и ще заспи :D
Да, взимай от тия многоспицовите те са много добри за 156 и си ти..
2016 си купил тоя дарак 156:screwy: Това се кара максимум 3 години от нова и бягаш бързо докато не се е разпаднала. Поне фейса да беше, да прилича на нещо.
Сигурно заради зеления ambient light е станала хипер здрава..или не, заради музиката и емблемките:rotfl:
Залепи ли си капака на еърбега в дясно? Щото на един познат му духаше дори от там.
http://store.picbg.net/thumb/25/1C/d9dddd23de8e251c.jpg
Не ми се вижда лепен на мен. Това все пак не е някоя дизелова тоалетна на 400 000км с два сериозни удара и 5-6 по-леки :D Никога не е отварян еърбега, та затова и капака му е здрав ;)
Откакто dhtj неморно сере из форума "компетентни" мнения за кола на която дори не се е качвал...Quote:
Колега, кога се регистрира, кога започна да даваш квалификации за автомобилите на останалите колеги? Поведението ти към момента е меко казано подигравателно. Вземи си поука и да не се повтаря.
Та от тази гледна точка това което прави/е написал е нормално...
Та вземете си го "приберете" dhtj в 156 раздела и едва ли ще се повтаря ...
Поне 5-6 колеги му обърнаха внимание на хейтовете, ама "то от дума не разбира" ...
Забелязал съм, че тези които карат 159 се имат за голяма. Аз не бих се гордял и фукал, че имам такова чудо.
Хейтове няма от моя страна, само факти.
А мнозинството от тези със 159ките са си за интензивно лечение. :D
Бая се позапали, щом ходи да снима капака на еърбега, та да прикачва снимка, да се доказва, че 20 годишното му табло не е криво...
:lsabre: