Като отидеш при Радо и видиш колко алфи има струпани отпред и как се отнасят с тях ще разбереш че това е твоя сервиз.
Printable View
При Радо има ли апарат - да се закачи колата и да се види как работи. Трябва ми да видя дали ламбдата дава коректни стоиности...
аз само един път съм ходил в сервиза (стария) и вярно беше пълно с алфи пред него, явно доста хора си го знаят, докато този сервиз при Яни за който говоря, само колегата stani4a ми беше споменал че е добър и се убедих. ситуацията и там беше такава,че имаше поне 3-4 алфи колкото пъти съм бил.. все пак целта беше да се види че в Бургас има все пак някой добри сервизи защото доста теми изчетах и останах с впечатление че тука не се ходи в сервизи ако искаш да ти свършат добре работата, а явно има 2.. всеки сам да си прецени ..
на 20 км от Бургас - това е отговора, да ти погледнат колата хора които разбират от Алфи
Два пъти съм ходил в Поморие при Радо и мога само хубави работи да кажа за тях.Личи си че с брат му са фенове на италиянските.Между другото пари не са ми вземали до сега.
Може и при Кафеджиев!Там са най-големите специалисти:wallbash:Ако някой има желание да си тества нервите там е мястото!Мой приятел жив го одраха момчето.:bash::crybaby:
как варвят цените за парвоначалното обслужване при Радо смятам при него да ходя
Радоооо, дай си номера, че не знам кога и до колко работиш и кога си по-свободен. Добре е предварително да знам кога да тръгна, че да свършим работа :)
ЕЕЕЕЕ СУПЕР,ОТ ЕДИН МЕСЕЦ ТЪРСЯ СЕРВИЗ ЗА АЛФА В БУРГАС,И ХОП,ВИЕ ПИЧОВЕ МЕ СПАСИХТЕ :)
Аз мога да препоръчам и още едно сервизче в Бургас.
Намира са под моста на морското училище,идвайки от Иван Вазов,след моста,преди да се завие посока околовръстното за Меден рудник, има една малка пресечка с доста стръмен наклон.След като се завие по тази пресечка се влиза в нещо като складова база.Там има и автомивка.
Човека,който разбира от Алфи се казва Милчо.Търсете само него в сервиза!И не само от алфи,а от всички италианки,но алфите са му страст.Той е един от първите в Бургас,който преди години и започнал да се занимава с италиянски автомобили и през ръцете му са минали доста коли.Аз лично съм много доволен от работата му,а и услугите са на отлични цени.Има и софтуер,екзаминер и т.н,всичко необходимо и за диагностика.За пример ще дам следната услуга - смяна на предни и задни накладки+диагностика на окачване струва 20лв.
Нека не се приема като реклама,а просто като споделено мнение.
Автоцентър Бургас ;)
Това не бяха ли тези момчета които работиха с/у входа на стадион 'Черноморец' точно до спирката посока център.Ако са те и аз останах доволен
Май и в Ланча форума са се сблъсквали с този проблем.
http://lancia-bg.com/forum/viewtopic...F3%F0%E3%E0%F1
Някой може ли да ми даде номера на Радо от Поморие, че ми трябва мнооооого спешно?