извенете ме ... ам нов сам :d
------------------------------
Тук пишем на кирилица
Printable View
извенете ме ... ам нов сам :d
------------------------------
Тук пишем на кирилица
колеги дайте един телефон на Румен!
Е не е зле човек да погледне първо темите в раздела.
Телефона на Румен е 0888 944 656
Още един доволен клиент на Румен!
Много доволен клиент! Още един ... днес си взех 146 цата, и оставих в бокса 156 цата.
Румене браво за добрата работа! Това което е много различно, освен качеството, е внимателното отношение.
Наздраве !
Благодарности и от мен :) Почти година ходене по мъките и най-после колата върви,но така си е когато човек си разбира от работата :) Благодаря :)
и аз доволен - с нови биалетки от вчера! Сега на ред е носач... какво да се прави, важното е че има къде да се направи - при Румен!!!:drive:
Аз пък днес помагах за смяната на бронята на твоята:-P
Вече няколко пъти Румен ремонтира колата ми и съм много доволен. Много е сериозен и държи на думата си. Вече съм убеден, че само той ще работи по автомобила ми.
И аз да си кажа малко мнението...
Такъв маняк станах със тая кола че не мога да я оставям на никой. Единствено на Румен имам доверие и той върши страхотна работа, хем бързо, хем качествено и да не кажа колко пъти ме спаси от беля.
Най важно за мен е че знам на кого да разчитам като имам нужда, на човек които си разбира и които е супер коректен.
То за това огримни благодарности кум тебе Румене !! :)
След седмица две ще пътувам до София.Дали Румбата ще може да ми смени тампоните на задното окачване на моето ГТВ ?Немисе купуват нови носачи,щото са си цифра ;).А да ме посъветвате за някои друг...Лисан,Екстриим сервиз...?Къде е правено и има ефект?В Русе сме големи 6матки...готините сервизи не им се занимава на дребно,искат цял носа4 и това е.А цени нещо?Благодаряви предварително!
Ей аз още не съм се записвал тук.
Румен е върха. Винаги дава супер съвет, и винаги извършва най-точната намеса. Супер е коректен.
А на Алфите е просто бог.
Всеки, който има проблем с Алфата, няма да сбърка ако се обърне към него. А и не само с Алфа де.
Румба, благодаря за всички добри намеси!
Оценка 10 плюс за Румбата.Само на него може да се разчита за коректност за моята кола.