Здравейте колеги !
Наскоро си закупих мечтаният автомобил, но оригиналното CD ,не ми допада........ та се престраших и си поръчах това.
Някой ако има някакви впечатления , моля да ги сподели.
Printable View
Здравейте колеги !
Наскоро си закупих мечтаният автомобил, но оригиналното CD ,не ми допада........ та се престраших и си поръчах това.
Някой ако има някакви впечатления , моля да ги сподели.
Никой ли не е виждал това "чудо" на китайската инженерна мисъл, ако е пълен боклук да се отказвам докато е време, защото никак не е евтино....
Виж тук
по принцип е същото, но с Win CE
Пасва перфекто
http://www.ausalfa.com/viewtopic.php?f=4&t=9411
Отказвай се ако можеш !
Качеството на звука е меко казано "ужасно" ....
Аз също си бях поръчал,на втория ден след монтажа я продадох.
Още несъм я чул как свири, вчера изпратих майстор да я свърже, заедно с всичкия прикачен инвентар...... камера за заден ход, видео регистратор,тв тунер, флашка за интернет, ОBD2 и тн. Каза че всичко работи перфектно и звукът е съвсем приличен, но има един проблем........ не работи без контакт, гасиш колата и умира, а това е доста тъпо........ ПОМАГАЙТЕ,
Някои апарати са така... Изискват си няколкото +са за да работят! Проблема е ако ги вържеш всички на куп защото дори и да е изключен апарата може да имаш доста голяма отечка от него... В твоя случаи или нещо нее вързано адекватно или има някакъв проблем... Схема имаш ли и тн...
Не съм в БГ в момента, сигурно има някаква схема, като се прибера ще видя какво има.
Препоръчайте някой майстор.....
Обиколих 5-6 сервиза за аудио техника......... и нищо.
Всички по телефона казват...... няма проблем елате и ще я оправим, и след 2 часа борба се отказват.
Никъде не ми взеха пари .
Предположения много, но най честото е , че функцията да работи без колата да е на контакт, е изключена софтуерно и да търся хакер за андроид.
Доставчика е пловдивска фирма и по телефона твърдо ми заявяват, че трябва да работи, но трябва да отида при тях.
Не ми пречи да си направя една разходка до тепетата, но се притеснявам ,че и те си мислят ,че не е свързана правилно и само ще ме разкарват.
Остана само да пиша на производителя в Китай, дано изпратят някакво инфо.
Дотогава се надявам, че някой може да даде някаква идея тук.
Направо не е истина, 577 прегледа на темата и никой не не може да помогне. Как да преместя темата в раздел 159...... или да я пусна и там като нова. Малко трудно се ориентирам във форума.
Колега, просто едва ли има някои друг с такава мултимедия. Затова и няма много отговори, камо ли пък такива, които да ти помогнат.
Добре де, я сподели, като работи - работи ли прилично поне?
Как е като скорост на браузване, навигация, чувствителност на радио тунера и най вече звука? Ти си явно първия, който ползва.
Аз ги гледах на живо, не ми харесаха и се отказах, най вече защото означаваше да се откажа от Блу§ми и медия плеъра фабрично сложени в колата, които работят прилично.
Ок, започвам по ред и ще оценявам по десетобалната:
Звук- 6
нищо по различно от оригиналното СД, не е перфектен, но е съвсем приличен.
Приличен еквилайзер, при добри настройки съвсем прилично качество и мощност.
дизайн- ...... въпрос на гледна точка.
навигация-9
има качено IGO, работи перфектно, gps-а се свързва за секунди.
Скорост на браузване-10
работи много бързо,
радио тунер- 7
на някои станции се бъзика, но това го отдавам на радията в София, на някои сигнала им е доста слаб.
камера заден ход- 7
можеше да е една идея по добре.
тв- тунер-8
в София работи перфектно, извън града не съм го тествал.
Блутут телефон-10
чувам и ме чуват съвсем нормално, нямах вграден оригинален в колата за да сравнявам.
OBD 2 четец- ???????
Не мога да подкарам програмата която е качена за да чете колата, тук вече проблема е в мен, не знам как се работи с това чудо.
видео регистратор- 7
записва в карта памет, дели клиповете на по 2 мин., на самата медия се виждат прилично, като ги пусна на лаптоп е още по добре, но можеше и да е една идея по качествен записа, ясен е ,не размазан , четът се номерата на колите пред теб, но не е върха на сладоледа.
Свири всякъкви дискове, флашки, и sd карти, даже звукът е определено по добър от радиото, пуснах и оригинално сд, при него вече нещата са си супер, при mp3-ките е много относително, често самите записи са си кофти.
има слот за сим-карта, но не съм го пробвал,пускам си интернет от телефона през WIFI и си ровя в нета. На практика си е един таблет.
Всичко комплект ми излезе 1300лв.
Не е супер, но определено не е и боклук........ работи си съвсем прилично.
Наясно съм ,че не е BOSE, но там говорим вече за сериозни цифри.
Като цяло ако BOSE-то е 10-ка.......... това чудо е около 6-ца.
---------- Post added at 14:17 ---------- Previous post was at 14:17 ----------
Ок, започвам по ред и ще оценявам по десетобалната:
Звук- 6
нищо по различно от оригиналното СД, не е перфектен, но е съвсем приличен.
Приличен еквилайзер, при добри настройки съвсем прилично качество и мощност.
дизайн- ...... въпрос на гледна точка.
навигация-9
има качено IGO, работи перфектно, gps-а се свързва за секунди.
Скорост на браузване-10
работи много бързо,
радио тунер- 7
на някои станции се бъзика, но това го отдавам на радията в София, на някои сигнала им е доста слаб.
камера заден ход- 7
можеше да е една идея по добре.
тв- тунер-8
в София работи перфектно, извън града не съм го тествал.
Блутут телефон-10
чувам и ме чуват съвсем нормално, нямах вграден оригинален в колата за да сравнявам.
OBD 2 четец- ???????
Не мога да подкарам програмата която е качена за да чете колата, тук вече проблема е в мен, не знам как се работи с това чудо.
видео регистратор- 7
записва в карта памет, дели клиповете на по 2 мин., на самата медия се виждат прилично, като ги пусна на лаптоп е още по добре, но можеше и да е една идея по качествен записа, ясен е ,не размазан , четът се номерата на колите пред теб, но не е върха на сладоледа.
Свири всякъкви дискове, флашки, и sd карти, даже звукът е определено по добър от радиото, пуснах и оригинално сд, при него вече нещата са си супер, при mp3-ките е много относително, често самите записи са си кофти.
има слот за сим-карта, но не съм го пробвал,пускам си интернет от телефона през WIFI и си ровя в нета. На практика си е един таблет.
Всичко комплект ми излезе 1300лв.
Не е супер, но определено не е и боклук........ работи си съвсем прилично.
Наясно съм ,че не е BOSE, но там говорим вече за сериозни цифри.
Като цяло ако BOSE-то е 10-ка.......... това чудо е около 6-ца.
---------- Post added at 14:21 ---------- Previous post was at 14:17 ----------
не разбрах как успях да го кача два пъти, голям съм абориген :)))
така изглежда медията монтирана в колата
Ако може малко информация от някой колега как се връзва подобна мултимедия
Ясно е, че темата е стара, но все пак ще дам един съвет - инсталирай си Agama Car Launcher
https://www.youtube.com/watch?v=P8LklS3PERY
Има пробен период и ако ти хареса не е скъпо - няколко лева беше. Но определено е много яко за такива андроид мултимедии!